Miben tudunk segíteni?

Miben tudunk segíteni? A banki-, vagy a pályázati projektek előkészítése, lebonyolítása  egy rendkívül komplex munka, sok látszólag jelentéktelennek tűnő fázisból áll, ugyanakkor az egész projekt  eredményessége a kulcs, hiszen mindkét esetben- siker, vagy az elutasítás  lehet a tét.

I. Banki Tanácsadás, hitelkérelmek,és Széchenyi Kártya Program MAX tevékenységek

 1.  Hiteligény megfogalmazása ( Milyen SZKP MAX hitel illeszthető az aktuális terveinkhez)
 2.  Előszűrési vizsgálat ( Milyen mértékben felelünk meg a Széchenyi Kártya Program MAX feltételeinek),
 3.  Bank kiválasztása ( Bank, és / vagy bankfiók optimális kiválasztása-nem mindegy!)
 4.  Banki hitelkérelem elkészítése, benyújtása ( Pénzügyi-, kockázatelemzési  mutatókkal alátámasztott üzleti tervek elkészítése),
 5. Bank részéről elvárt hiánypótlások kezelése,
 6. Jelzáloggal kapcsolatos értékbecslések beépítése a banki dokumentumokba, (a banki hitelkérelmek szerves részét képezi a fedezetelemzés),
 7. Részvétel a szerződéskötés folyamatában, annak előkészítésében, ( Csatolt dokumentumok frissítése, aktualizálása, stb. ),
 8.  Folyósítási feltételek összegyűjtése, ellenőrzése,
 9. Kihelyezés, és a konkrét folyósítás folyamatának menedzselése,
 10. Egyebek: pl amennyiben uniós pályázat is fut páthuzamosan a hitel mellett, akkor  közreműködés a e-két folyamat harmonizációjában.

 

II. Mezőgazdasági Pályázatokkal összefüggő pályázati tanácsadás

 • Mezőgazdasági -, vidékfejlesztési projektek megkonstruálása (ügyfelekkel együtt tervezünk, nyerünk, menedzselünk, elszámolunk, és zárunk)
 • Közreműködő alvállalkozók összehangolása,
 • Árajánlatadókkal egyeztetések,
 • Tervek, költségvetések összehangolása,
 • Pályázati üzleti tervek pénzügyi tervek elkészítése
 • pályázat ügyfélkapun történő feltöltése
 • Komplex stratégiákban való részvétel. (javasolt pályázatok, és egyéb pénzügyi források egymásra épülése)
 • Szükség esetén banki hitelek megszerzésével és hitel ügyintézésével is foglalkozunk.

Milyen módon történik  ügyfeleinkkel a közös banki projekt vagy/és a pályázati munka?

 • Telefonon, vagy email-ben időpontot egyeztetünk, és azt követően az első ingyenes konzultáció alkalmával figyelembe véve az ügyfelek pályázati/banki projekt elképzeléseit, valamint a kiírás értékelési paramétereit, javaslatot teszünk a pályázat beadására, vagy annak elhalasztására.
 • Konzultációt követően vagy azzal egy időben, párhuzamosan az előértékelési űrlap elkészítése, és az ügyfélnek történő továbbítása
 • Amennyiben látunk esélyt a pályázat, vagy a bankhitel elnyerésére, úgy a következő lépés a szerződéskötés.
 • Szerződéskötést követően vagy azzal párhuzamosan nagyon szívesen elutazunk a pályázók/hitelt- kérők telephelyére és a helyszínen tovább finomítjuk az adott fejlesztési projektet.

E-mail: annex@annexpalyazat.hu | Mobil: +36-20-9312-336

Milyen díjszabással dolgozunk?

 •  A projektek  megtervezése az alap-űrlapok elkészítése térítésmentes. A díjmentes szolgáltatási opciótól akkor térhetünk el, ha a projektek ( banki/pályázati) benyújtásával párhuzamosan üzleti tervet, vagy egyéb tanulmányokat, ill. komplexebb dokumentumokat is szükséges beadni. A pályázati sikerdíj mértéke függ a ráfordított munka összetettségétől, a pályázat bonyolultságától, valamint a támogatás nagyságrendjétől. A banki hitelügyintézés díjait, személyes megállapodások keretében történő szerződések ratifikálják.
 • Igény esetén –amennyiben saját maga szeretné pályázatát, vagy banki hitelét elkészíteni – végigvezetjük a projekt folyamaton úgynevezett tanácsadói óradíjas szolgáltatás keretében, és természetesen ezt a tanácsadási szolgáltatást is, csak és kizárólag pozitív pályázati előminősítést követően vállaljuk el.

Miben tudunk segíteni? Milyen értékrendet követünk?

A tét igen nagy, mert a jelzett pályázatok, vagy /és banki hitelek  jellemzően nagyon rövid  beadási határidővel rendelkeznek, így nagyon komolyan kell venni az előkészítési munkát A cél minden ügyfél esetén a fejlesztés eszközállományának a bővítése, vagy/és építéssel járó fejlesztés megvalósítása –  ilyen esetben pedig már komoly vagyonteremtésről is beszélhetünk. Tehát egyáltalán nem mindegy, hogy nyerhetünk akár több százmillió forintot vagy elesünk egy ekkora potenciális lehetőségtől.  Ebből a megfontolásból az egyik legfontosabb paradigmánk a Win-Win.

Ez a kvázi lényegtelennek tűnő kis szabály az élet minden területére igaz lehet, az az ha értéket adsz értéket fogsz kapni cserébe. A Win-Win kifejezés magyarul annyit jelent, hogy Győztes-Győztes helyzet, illetve két vagy több fél számára egy kölcsönösen előnyös megállapodás, ahol mindegyik fél jól jár.

Miben tudunk segíteni? Ebben a pályázati/banki folyamatban ezt tudjuk mi nyújtani:

 • együttműködő, értékteremtő, felelős munkavégzést – ez alatt nem parafrázisokat értünk, sporthasonlattal élve, a” felkészülés (edzés) és a megmérettetés (mérkőzés) erősen és mindenki által jól elkülönítettek egymástól” azonban ebben a pályázati felkészülésben mi nem hibázhatunk.
 • Egy erősen időhiányos terepen felmerülhetnek stressz helyzetek, amelyeket igyekszünk minden szempontból diplomatikusan és nyugodtan kezelni.
 • Együttgondolkodás képessége: A modern repülőgép erre jó példa. A repülés a pilóta és az irányítása alatt álló (többnyire) automatizált rendszerek együttműködésén alapul. A repülőgépek működésének ismerete a pilóták, az eszközök és a rendszertervezők között oszlik meg. A közös tudás már-már annyira egyértelmű és természetes, hogy a pilóták néha nehezen ismerik fel tudásuk hiányosságait. Ennek egyik következménye lehet a repülési kockázat helytelen felmérése. (ami pedig súlyos következményekkel is járhat) Ezért fontos a közös és folyamatos, visszacsatolásokkal teli kommunikáció, ami segíthet, kiszűrni a folyamatokban rejlő csapda helyzeteket

Miben tudunk segíteni? Ebben a banki/pályázati  folyamatban ezt kérjük az ügyfelektől:

 • Legyen egy konkrét fejlesztési elképzelése,
 • Legyen legalább egy már működő vállalkozása-(ez lehet egyéni vállalkozó, cég, őstermelő)
 • Üzleti elképzelései reálisak a gazdasági háttere vonatkozásában

Pályázatírási szakmai múltunk

Az elmúlt közel 18 év pályázatírói tapasztalata szakmailag biztosít már egy stabil háttértudást, ugyanakkor folyamatosan résen kell lennünk, mert az új kiírások és azok a bizonyos apró betűs részek mindig adnak újabb és újabb szakmai kihívásokat. Vállalkozásunkat akár hívhatnánk „pályázati műhely”-nek is, mivel többnyire a személyes találkozások dominálnak, és így alkalmunk van az ügyfeleink nézőpontján keresztül látni, gondolkodni, és tervezni.

A pályázóinkkal való kapcsolat időintervalluma sokszor generációkat ölel fel, gyakran kezdtük a pályázati kapcsolatot a szülőkkel, és ma már a felnőtt „fiatal gazdákkal” bonyolítjuk az új projekteket.

Az alábbiakban bemutatjuk még azokat a szakmai továbbképzéseket is, amelyek meghatározó jelentőséggel bírtak a szakmai utunk során:

 • Pályázati Projektmenedzserek és Tanácsadók Országos Szövetség – alapító tag (2004)
 • Vidékfejlesztés- és Téségfejlesztés- pályázati képzés Szent István Egyetem – Gödöllő Gazdaság-, és Társadalomtudományi Kar (2002)
 • Multiplikátorképzés – GKM által szervezett regisztrált pályázatkészítő képzés (2005)
 • Minősített értékelemző AVS (Associated Value Specialist) –Magyar Értékelemzők Társasága (2018)

Amennyiben részletesebben szeretne megismerkedni velünk,  kérjük tekintse át a rólunk menüpontot, vagy  lépjen velünk kapcsolatba.

Gönczi Éva

E-mail: annex@annexpalyazat.hu | Mobil: +36-20-9312-336

Annex Pályázati Iroda

Ügyfélszolgálati idő

Hétfő: 09:00-17:00
Kedd: 09:00-17:00
Szerda: 09:00-17:00
Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek: 09:00-17:00