Rólunk

Annex Pályázati Iroda

2004-től kezdődően, folyamatosan támogatjuk a pályázókat az Európai Unió által meghirdetett pályázatok sikeres elnyerésében. Szakterületünk: mezőgazdaság, élelmiszeripar és vidékfejlesztés. Az elmúlt 20 év során közel 7 milliárd forint pályázati támogatást nyertünk ügyfeleink számára.

Szolgáltatásaink: Pályázatírás, és projektmenedzsment, banki hitelkérelmek, megvalósíthatósági tanulmányok

Munkamódszerünk: Munkánk során kiemelt hangsúlyt fektetünk a team munkára valamint szakértők bevonására. Ez biztosítja az egyes témák sokoldalú és szakmailag megalapozott megközelítését. Hiszünk abban, hogy a közös munka és a szakmai hozzáértés ötvözete a siker biztos útja.

A Pályázati folyamat menedzselése Teljes körűen kezeljük a pályázati folyamat minden aspektusát, így biztosítva ügyfeleink számára a legmagasabb szintű szolgáltatást és támogatást. Ez a következő lépéseket foglalja magában:

  • Projektötletek kidolgozása: A pályázati folyamat első lépése a kiírásokhoz kapcsolódó projektötletek alapos kidolgozása. Ebben a szakaszban az ügyfelek igényeit és céljait figyelembe véve dolgozunk ki részletes és projektterveket.
  • Pályázatok elkészítése: Miután a projektötlet megszületett, a következő lépés a pályázati dokumentáció gondos elkészítése. Ez magában foglalja a pályázati űrlapok kitöltését, a szükséges dokumentumok összegyűjtését és a pályázat szakmai tartalmának kidolgozását.
  • Elszámolás a megnyert pályázatokat követően: Sikeres pályázat esetén fontos lépés a megnyert támogatásokhoz kapcsolódó elszámolási folyamat. Ebben a szakaszban segítünk ügyfeleinknek az összes szükséges dokumentáció elkészítésében és benyújtásában, hogy megfeleljenek a pályázati elszámolhatóság feltételeinek.
  • Támogatás-lehívás: Az elszámolást követően támogatjuk ügyfeleinket a támogatások lehívásában, biztosítva, hogy a nyertes pályázatokból származó pénzügyi források gyorsan és hatékonyan álljanak rendelkezésre a megvalósítás során.

Cégvezető: Gönczi Éva

  • Janus Pannonius Tudományegyetem – Közgazdaságtudományi Kar – okl. közgazdász
  • Eötvös Loránd Tudományegyetem- Bölcsészettudományi Kar –Szociológus
  • Pályázatírók és Tanácsadók Országos Szövetsége – alapító tag
  • Vidékfejlesztés- és Térségfejlesztés- pályázati képzés Szent István Egyetem – Gödöllő Gazdaság-, és Társadalomtudományi Kar
  • Multiplikátorképzés – GKM által szervezett regisztrált pályázatkészítő képzés
  • Minősített értékelemző AVS (Associated Value Specialist)
:

Annex Pályázati Iroda

Ügyfélszolgálati idő

Hétfő: 09:00-17:00
Kedd: 09:00-17:00
Szerda: 09:00-17:00
Csütörtök: 09:00-17:00
Péntek: 09:00-17:00